MOBILFIENTLIGHET

Nu ska vi införa förbud mot att prata så nu är det bara att HÅLLA KÄFTEN.


Jag vill att någon lämplig person, på rätt post och i rätt position, talar om för mig vilken skillnaden är; Att prata i mobiltelefon eller att prata med en medresenär.

Jag vet en skillnad. Man hör bara en röst i stället för två. Men det måste väl ändå hamna på plus sidan. Ringsignalerna kan däremot uppfattas som jobbiga men inte en enda gång har jag sett det argumentet stå skrivet någonstans. Nej då. Mobilsnackarna är störande och de ofrivilliga lyssnarna sura. Så nu stänger vi av. Den mytomspunna Silverpilen har nu uppstått på riktigt. Dödståget med tysta hålögda orörliga människor. Den tillknäppta svensken i ett nötskal.

-         Var vänlig tag plats och håll käften!

-         Tänk på avståndet till plattformen och kom ihåg att sätta på mobiltelefonen.


Jag blir irriterad på alla djävla CD-spelare och MP3 marodörer som låter mig lyssna på musik jag inte gillar. Kan man inte förbjuda det också. Jag menar nu när man ändå håller på. Ja och så alla djävla ryggor också. Folk som glömmer bort att de nästan släpar på en fullvuxen människa på ryggen och dunkar till mig i magen varje gång de vänder sig i tunnelbanevagnen. För att inte tala om alla småungar som får hjärnskakning av alla stora ryggor som dunkar till speciellt i rusningstid. Ja förbjud alla ryggsäckar i alla fall under rusningstrafik .De har ingen strålning men de utgör en stor fara för bl a småbarnen. Eller låt dessa resenärer, som betalar för en men tar plats för två, lösa dubbel biljett.



Man försöker samtidigt få till en lugnare tunnelbana. Lugnare arbetsmiljö för bussförarna och en bättre allmän trivsel och säkerhet. Mmmmmm och vad händer nu då!


-         Du din djävel sluta snacka

-         Byt plats ditt Pucko

-         Hörru din bögjävel stäng av pladdret eller du får en näve


Små C vakter (copy like) kommer nu att ploppa upp som svampar ur marken.


Hur många möten, hur många arbetstimmar och sammanlagt hur mycket pengar har man slösat bort för att komma fram till detta beslut. Jag har några förslag som kanske kan passa till nästa möte. Förbjud fötter på sätena. Förbjud nedskräpning. Förbjud tiggeri och sång i vagnarna. Förbjud obemannade biljettluckor.


ÄR DET DEN HÄR SORTENS STORA BESLUT MAN FATTAR I SVERIGE INFÖR VALET. MAN BLIR BESTRAFFAD FÖR ATT MAN ÄR BILÄGARE. MAN BLIR BESTRAFFAD FÖR ATT MAN ÄR MOBILÄGARE.


Till alla mobil-leverantörer. Varnings rutor på telefonerna vore något att överväga


-         Tänk på att pratande dödar

-         Tänk på din omgivning, sluta prata

-         Stop talking


BARNFIENTLIGHET

Läste SpyBars inlägg om PRO medlemmar som beter sig illa mot småbarn. Skandalöst. Här gnäller man över att ungdomar beter sig illa och respektlöst. I alla tider har man dessutom fått lära sig att vuxna ska föregå med gott exempel och att barn gör som vuxna gör och inte som de säger. Att fem åldringar då ger sig på två små åttaåriga flickor. Tränger sig före dem i busskön och kallar dem ungdjävlar. Jag hoppas att det helt enkelt beror på demens och inte på elakhet och dumhet. Man talar om att äldre inte känner sig trygga på gatorna. Hur tror ni det känns för de här två småflickorna som kanske till och med åkte buss själva för första gången. De har sin bild helt klar var det gäller gamla kärringar och gubbar.
Läs hela storyn på
http://spybar.webblogg.se/

BOBBY

71939-26Läste i kvällstidningen om ett 28-årigt PUCKO som skriver rasistiska och förnedrande skämt om lille Bobby på nätet. Dessutom uppmuntrar han folk att själva skicka in skamligheter!
Just nu ligger 62 st smaklösa skämt på en hemsida som är döpt med bl a Bobbys namn.
Som jag ser det finns det bara en enda människa som borde  ha huvudet under vattenyttan med betongblock till fötter. FY F`N du måtte lida av en psykisk åkomma som man ännu inte har upptäckt.
Ja snart säger man väl till och med att det är SYND OM DIG. Det är ju så det brukar gå till i det här landet.
Men.......alla får sitt! Verkligheten kommer ikapp dig. Det står skrivet att du är en student. Nu blir jag riktigt nyfiken. Vad är det du studerar? Första klass i grundskolan?
VET HUT OCH SKÄMS. Om det finns andar och spöken så hoppas jag att de spökar skiten ur dig.


ALLA ÄR NÅGONS BARN

71939-20


HUSETS NÖDINGÅNG

Det ryktas att någon supit bort sin dörrnyckel och varit tvungen att fixa en egen ingång för att komma in. Det ryktas också att denne någon hade påhälsning av polisen och dessutom kommer att få betala för X-tra ingången. Repstege finns att hämta hos portvakten för kommande bruk.

Själv har jag mina nycklar och alla sinnen i behåll. Trots att jag bor i skilsmässolängan. Folk som bor i längan flyr undan ”pesten”. De byter snabbt till någon annan lägenhet i huset eller flyttar till ny adress. Gatuplanet och våning  2, 5, och 7 i samma länga är drabbade. Familjen under mig försvann hastigt  för några år sedan när frun i huset fick för sig att ”sjukdomen” kunde smitta. Så…….akta er, annars blir ni ”Ensamma mamman”


MR LORDI

71939-15HALLÅ ALLA MONSTERDIGGARE!
Undrar ni som jag hur det kändes för "Allas våran kära Carola" att bli utslagen av en grupp utan botox, utan hårdbantning, utan vackra kläder och henna-tatuering. En grupp som kort sagt var FULA SOM STRYK!
Välkommen ned på jorden Carola. Det här behövde du!!!!!!!!! Speciellt efter ditt uttalande efter den svenska melodifestivalen där du hade halsproblem DET RÄCKER MED EN CAROLA PÅ HALVFART FÖR ATT VINNA! Den här gången räckte det inte ens med en hårdtränad, självsäker, troendes flicksnärta utan halsinfektion. YES! Välkommen till verkligheten Carola.

LATEX VINNER ÖVER BOTOX

HUSMUSEN

71939-14

Det är han som spikar hål på fel ställen. Han som ristar med nyckel, spottar på spegeln i hissen, skräpar ned i källargången, snor munstycket till slangen i tvättstugan, petar ned papperslappar i askkoppen och bryter av knoppen på blomman så att bara stjälken blir kvar. Det är han som finns överallt men som ingen ser. Det är han som slänger sina fillingar i elektroniklådan i tron om att de är eldrivna och han som lämnar ölburkar efter sig med sista förbrukningsår 1989. YACK!

Han är överallt och alla  känner till honom men ingen vet vem han är. Han lämnar  spår efter sig hela tiden. Med tiden kommer han att gå i fällan.


SOPSTATIONEN

- I natt jag drömde något som - Jag aldrig drömt förrut  -Jag drömde...........
att jag stod i en returstation och slängde glasflaskor.
Dunk, dunk, klirr, krasch!
Så insåg jag plötsligt att jag faktiskt var vaken och att krossandet var verklighet och inte alls någon dröm. Klockans visare skvallrade om att det var skit tidigt på morgonen. 04.00 för att vara exakt och jag lämnade sängen, rätt så olustig till mods, för att titta ut. Tomt och tyst. Inga bilmarodörer i sikte bara en ensam nattvandrare som drog förbi på gatan. Ja ja det var en ung tjej som inte borde ha varit ute vid den tidpunkten.......hoppas att hon hade överfallslarm i alla fall för att vara på den säkra sidan.

Så var det dags igen. Dunk, dunk, klirr, krasch!
Skit också vad stressande. Man kan väl inte ringa polisen heller för att en flaska eller nå´tt fallit i golvet hos grannen. Eller för att någon av de morgonpigga Hus-fånarna har varit nere i Soprummet och härjat runt i brist på annat. Eller var det kanske någon utan nyckel som nu skaffade sig en egen katt-lucka för att ta sig in. SUCK!

5 timmar senare stod polisen utanför porten. Bråk i trappen krossat glas. Jaha, mera sopor. Jävla sopor, dyra sopor, mycket sopor, hushålls-sopor, grovsopor, avfall, sopnedkast, sophantering, avgifter, straffavgifter, böter, fack och f´n.  Till råga på allt bor det sopor här också. Husets dyraste utgift.

SNACKA OM ATT BRÄNNA PENGAR!


TYST I HUSET

Midnatt råder tyst det är i huset.........

Det enda som hörs är ett skenande tåg och ett vattefall.
Någon har badat. Hoppas att inte varmvattnet tog slut. Annars kan man ju alltid elda lite på rören i källaren i tron om att det kan hjälpa eller så kan man fördriva tiden med att brännmärka taket med HIF. Klotter och Pyro har nämligen flyttat in i det nyinköpta huset. Vi hälsar er välkomna med en varning. HUSET ÄR INTE ATT LEKA MED. Vi eliminerar raskt ovälkommet skräp med hjälp av en bultsax, ridhandskar och sopsäckar. Vi har två källar spöken som inom inom kort kommer att låta er få känna på kedjornas rassel och kalla kårar på ryggraden. Dessutom har Huset  faktiskt en egen polis. Sug på den ni! Det blir handfängsel och klottersanering på erat schema.

Huset är också utrustat med en portvakt, en jurist, en socialarbetare, vidriga barn, mindre äckliga barn, hyfsade barn, skolkande barn, en Ruta och en massa fyrfota småkryp.

Lilla vita kissemissen.........
Vankade på vägen allen.......
Lilla vita kissemissen.........
Har fått ont i ett ben........
Långt bort i skogen där doktor uggla bor.......

Nä verkligheten såg helt annorlunda ut. Lilla kissen hade krypit in och lagt sig på motorhuven där det var varmt och skönt. När bilen startade kom han utfarandes som skjuten ur en kanon. Doktor Uggla, närmare bestämt Husets portvakt, en av de enastående som patrullerar i källaren alla tider på dygnet, försökte förtvivlat söka hjälp för missen. Djurambulans.......GLÖM DET.......polisen.........GLÖM DET........viltvårdare.........GLÖM DET OCKSÅ. En katt har värde noll, zero, null, nada, En katt är inte värd ett skit på ren svenska. Så vi tog honom till djursjukhuset. Eller rättare sagt det var vad vi hade tänkt oss att göra. Stackars lilla kissemissen...............
HAN KOSTADE OSS FYRA TIMMAR PÅ AKUTEN, PENICILLIN, STELKRAMPSPRUTA OCH EN MASSA BLOD.

Tipp, Tapp, Tipp, Tapp..........



HUSKÖP!

VI HAR KÖPT HUS! Ett stort jä...a hus med vattenläckor, taskiga el-ledningar, grymma badrum, klotter och en massa sopor. GROVSOPOR!!!!! Vi fick till och med beställa hem en container för att bli av med all skit.  Sju karlar släpade och bar och på drygt en timme var hela containern full. Va? Sjurumsvilla i Djursholm, Herrgård i Sörmland, Nää Nä..........Ett radhus. Ett ståendes sådant. På höjden alltså. Ett jätte-kollektiv med både gamla och  barn, farmödrar och barnvakter, roliga prickar och surkart, ensamstående och enastående och homosexuella och ja...............vi har allt.  Men.........nu måste jag iväg. Först ska jag kontrollera om det manliga könet har klippt gräset och att ungdjävlarna inte har suttit i våra nyplanterade blommor. Sedan ska jag ta en tur ned i källaren och kolla läget tillsammans med en av de enastående. Hon som råkade ut för katten, ni vet. Va, har jag inte berättat det? Hur det går när en djurvän vill hjälpa småkrypen till ett bättre liv. Okey, påminn mig då så ska jag berätta,  men.......det blir inte förrän i morgon.
Vi hörs.......!

GAMMAL?

71939-12Jaha, så var det dags. Denna gång så där lite halvjämnt. Inte gammal, inte ung, i sina bästa år kan man säga. ELLER? Ja ja jag kan  höra det råa skrattet. Det är större delen av släkten som hånar, eller hurrar kanske? Sååååååå.............här stannar jag. Varken mer eller mindre. Nu är det slut på att fylla år.  Bättre än så här kan det inte bli.

VEM?

- Han tycker om chokladklassikern Dajm

- Han tycker även om Jamieson´s tolvåriga whisky

- Han tycker inte om kaffe med dopp-pauser när han är ute på förrättningar

- Han är om möjligt ännu mindre förtjust i gymnastikuppvisningar, särskilt sådana som utförs av små barn

- Han dansar aldrig på ofifciella tillställningar, inte ens på N....festen


VEM?

- Vem har utnämnts till "Herr Europaslips"

- Vem kallades för Mowgli under scoutåren?

- Vem ansågs 1962 som en så skicklig fotograf att han fick ta skolans alla klasskort?

HO-HO-HO

71939-10

Tomten är död. Det var väl det jag visste. Det var säkert  trängselavgifterna kombinerat med bortskämda ungar som blev hans fall. Det duger ju inte precis med något som Tomtemor har snickrat ihop, som på det gamla goda tiden. Om det nu är, som ryktet säger, att Tomten är far till alla barnen, så har vi nu big BIG problems som inte en enda jurist skulle vilja ta tag i. Schhhhh vi säger inget och speciellt inte till de små barnen. De skulle bli så upprörda och ledsna. Vi vidarebefordrar helt enkelt önskelistorna till GÖRAN PERSSON, TOMTELAND.

Bye Bye Tomten

FUCK YOU TOO!

71939-9

Det finns morsor som gör allt för att hämnas på pappan via barnen
och som inte låter pappan ta sin del av ansvaret.

Det finns morsor som aldrig  klipper navelsträngen
utan  binder barnen hårt intill sig själva.

Det finns morsor som snackar skit om sitt X och spyr galla både till barnen
och till alla andra oavsett om man vill höra det eller inte.

Det finns morsor som ljuger, manipulerar, skapar osämja i hela släkten
och som dessutom kör med medvetna missuppfattningar.

Det finns morsor som gör upp regler och schema för att styra pappans hela umgänge tillsammans med sina  barn och samtidigt får hon barnen att känna sig olustiga, osäkra och skuldtyngda.

Så........... låt alla pappor som verkligen vill och försöker få en chans.
















 


DEVILS FUCK

71939-8

Till alla er som inte tar hand om era barn / tonåringar!

ÖPPET BREV........

TILL MINA TVÅ TONÅRINGAR.

Jag ger er nu TVÅ val.

Under en lång, mycket lång tid har jag försökt få ordning på allas våran situation i familjen.
Jag har inte varit omöjlig utan lyhörd och öppen. Jag har försökt vara just samtidigt som det har funnits regler att följa. Vi är tre stycken, alltså ett mindre kollektiv och där måste man visa varandra hänsyn och respekt. Det har varit många turer av skolk. Elev-vårdskonferanser och samtal, samtal, samtal där samtalet endast har gått ut på att boka in en ny tid för ett nytt samtal. När jag så har upptäckt att problemen är av den grad att jag inte kan åtgärda dem själv utan experthjälp har jag kallat in Resursteamet och BUP.

Min strävan har varit att få en normalt fungerande familj där stöttepelarna är att alla drar sitt strå till stacken , respekterar varandra och privata föremål och att man håller sig till sannningar så långt det är möjligt. Där man som tonåring får en trygg och stabil grund att stå på inför vuxenlivet. Jag kan tolerera tonårstrots, revolt, svordomar och hormonella utbrott.

Vad jag har uppnått är raka motsatsen.

Ett exempel:
I går när jag kom hem var samtliga glasflaskor ned alkoholhaltigt innehåll bortburna och gömda i en "polares" källare. En polare som går under benämningen "mindre lämplig som sällskap". Några av flaskorna var borta, sålda för pengar till McDonalds eller sparade för senare bruk.

Mitt liv hemma i min lägenhet består av en respektlöshet som är helt och hållet oacceptabel. Jag blir bestulen , trakasserad och spottad på.

Jag kan inte ha pengar i kontanter, rikskuponger eller cigaretter hemma. Jag kan inte heller ha vin eller någon annan alkoholhaltig dryck. Gömmer jag mina saker så är de uppletade och försvunna när jag kommer från jobbet. Jag kan inte längre leva mitt liv, i mitt hem med mina saker.

Så.......mina kära barn. Nu har ni två val.
Det är underförstått att ni ska bo hos en förälder. Eftersom ni är minderåriga och föräldern är förmyndare. Men.......det är ingen självklarhet.

Antingen jobbar ni tillsammans med mig och ser till att vi alla får en dräglig tillvaro eller så ordnar vi boende till er på annat håll.




LÄSTE

att:
Anitra Steens huvudkontor på Systembolaget inte flaggade på kungens födelsedag. Men däremot stod flaggan i topp 1:a maj.
Vad tycker vi om det......?

att:
Vi har en rymmarpedofil i farten. På Huddinge rättspsyk uttalar sig chefen om att det  inte är ovanligt att sådant  händer. Orsaken till det är  "ATT MAN VILL VARA UTE LITE LÄNGRE I DET FINA VÄDRET!"
VA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hon kan inte nås för en kommentar hade varit ett betydligt bättre svar på den frågan.
Vad gör rymmaren nu då? Ligger på rygg i det fina vädret och spanar in småbarnen, ELLER?
Vad tycker vi om det......?

att:
Lilly Bobby blev fruktansvärt och sadistiskt misshandlad. Jag kunde inte läsa artikeln till slut för jag blev sjuk av innehållet.
Vad tycker vi om det......?



1:a MAJ

1:a maj, endast en transportsträcka till morgondagen!

VALBORG

Blev en lugn helg efter mycket planering och tjat.
Lyckades muta mina tonårs-ligister att stanna hemma i alla fall denna hemska fylle-helg.

Detta kostade mig:

En munkjacka;                                         750 kr ( och det var ändå på rea )
Ett TV-spel;                                              549 kr
Godis, läsk, saft, cig, chips, dip                364 kr.
Mat från grillen                                        181 kr
En platta bärs som jag hittade i  min 16:åriga sons ägo; 250 kr. ( förmodlgen hade jag redan betalat den en gång redan när han fick 200 kr till en skuld, som han lånat av, för att...........)

OCH DESSUTOM VAR JAG VÄL MED OCH BETALADE PÅ KUNGENS KALAS.

Själv unnade jag mig en hudkräm för nariga händer.