TYST I HUSET

Midnatt råder tyst det är i huset.........

Det enda som hörs är ett skenande tåg och ett vattefall.
Någon har badat. Hoppas att inte varmvattnet tog slut. Annars kan man ju alltid elda lite på rören i källaren i tron om att det kan hjälpa eller så kan man fördriva tiden med att brännmärka taket med HIF. Klotter och Pyro har nämligen flyttat in i det nyinköpta huset. Vi hälsar er välkomna med en varning. HUSET ÄR INTE ATT LEKA MED. Vi eliminerar raskt ovälkommet skräp med hjälp av en bultsax, ridhandskar och sopsäckar. Vi har två källar spöken som inom inom kort kommer att låta er få känna på kedjornas rassel och kalla kårar på ryggraden. Dessutom har Huset  faktiskt en egen polis. Sug på den ni! Det blir handfängsel och klottersanering på erat schema.

Huset är också utrustat med en portvakt, en jurist, en socialarbetare, vidriga barn, mindre äckliga barn, hyfsade barn, skolkande barn, en Ruta och en massa fyrfota småkryp.

Lilla vita kissemissen.........
Vankade på vägen allen.......
Lilla vita kissemissen.........
Har fått ont i ett ben........
Långt bort i skogen där doktor uggla bor.......

Nä verkligheten såg helt annorlunda ut. Lilla kissen hade krypit in och lagt sig på motorhuven där det var varmt och skönt. När bilen startade kom han utfarandes som skjuten ur en kanon. Doktor Uggla, närmare bestämt Husets portvakt, en av de enastående som patrullerar i källaren alla tider på dygnet, försökte förtvivlat söka hjälp för missen. Djurambulans.......GLÖM DET.......polisen.........GLÖM DET........viltvårdare.........GLÖM DET OCKSÅ. En katt har värde noll, zero, null, nada, En katt är inte värd ett skit på ren svenska. Så vi tog honom till djursjukhuset. Eller rättare sagt det var vad vi hade tänkt oss att göra. Stackars lilla kissemissen...............
HAN KOSTADE OSS FYRA TIMMAR PÅ AKUTEN, PENICILLIN, STELKRAMPSPRUTA OCH EN MASSA BLOD.

Tipp, Tapp, Tipp, Tapp..........



Kommentarer
Postat av: Rensa...

området! Stampa, stampa, stampa..
ingen stelkrampsspruta, pigg och glad. STAMP, STAMP.
Det dök visst upp en till.

2006-05-19 @ 00:25:28
Postat av: vålnaden

Morgonen började med att polisbilen stod utanför,
två poliser gick runt berget vet inte om de trodde de skulle hitta någon. Det var ju bara en ports glas som var utslagen. Jag visste ju inte om det var källarbrand som utbrutit.När de ändå var här bjöd jag ner dem i källaren. De sa bara att det är ungar i huset som eldar och dricker öl!Inga knarkare tack o lov! Då hade det sett anorlunda ut.

2006-05-19 @ 09:21:22
Postat av: vålnaden

Sedan blev det att läsa ditt inlägg, och skrattet återkom ju. Du borde bli författare på allvar om vårt hus, man skulle skratta från första sidan!

2006-05-19 @ 09:23:58
Postat av: Vad är det...

för djävla spökhus. Klart saker går sönder om det kutar omkring gamla spöken. Kör lite djävuls-utdrivning och hoppa på kattdjävlarna så blir det lugnt. Finns inget värre än kattpest.
Katterna pissar väl ner blommorna occkså!

2006-05-19 @ 16:49:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback