NATTENS ÖGON

71939-65

Nattpass igen. SUCK! Jag och Portis slog till slut ned rumporna på en bänk och stirrade surt på alla ungdjävlar som dundrade förbi i full rulle och utan hjälm dessutom. Det var en, två, ja till och med tre på mopparna. Inga bakljus eller inget ljus alls. FÖRBANNADE IDIOTER!

Dessutom åkte en buss förbi i full rulle. Säkert i 70 blås på 30 väg. Den jäveln ska jag sätta dit i morgon. Klockslag och bussnr är noterat. I morgon bitti till fikat kommer SL att få ett härligt samtal som kommer att sitta fint!

Man upptäcker mycket nya saker när man bedriver studier nattetid!  T ex en bilburen karl som stannar vid alla papperskorgar, lyser med ficklampa och plockar upp burkar och flaskor. Men.......egentligen så syns han ju inte eftersom det är natt. Han skulle bara veta att jag och Portis lurar i buskarna.

Själv har jag blivit känd som "den där som går ut nattetid och pratar i mobilen". Man kan ju undra vad folket tror att jag bedriver för verksamhet. 

Till alla er som har tonåringar som  är ute och driver på  kvällarna; GÅ FÖR F´N UT OCH KONTROLLERA VAD DOM GÖR!!!!!!!!!!   Res på häcken, lämna soffan och ta en promenad. Släpp flaskan och gör något radikalt. Och säg för sjutton inte "NÄ MITT BARN GÖR INTE SÅ" För det vet ni inte.


Utan barnen dör framtiden!

Kommentarer
Postat av: Jag har lite..

problem med rullstolen och medföljaren vill inte vara ute sent. Men om ni är ute i alla fall kanske jag kunde få hjälp.

2006-07-12 @ 01:03:38
Postat av: Anonym

Visst! Jag skickar någon ur Gerilla-truppen!

2006-07-12 @ 01:06:58
Postat av: SpyBar

Ge fan i busschauffören!!! Tidtabeller är till för att hållas.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback