HEMMA!

71939-81

Hemma efter en lång arbetsdag. Efter fyra veckors semester känner man sig som en nybörjare när man kommer tillbaka, eller.........som ett SOMMARBARN, som vi kallar semeter-vikarierna på stället.

I Huset är det tyst. Många är på landet eller bortresta. Hemma hos mig är det också tyst. Tyst, tråkigt och ensamt. Mini är på landet med sin farsa och det känns superkonstigt även om det känns rätt  okey att ladda om även mina batterier ett tag.

Min stora grabb uttryckte ett visst missnöje över att inte synas i bloggen.

-Måste man missköta sig för att hamna där!

Hm.......intressant kommentar. Ligger en hel del i den meningen.
Storgrabben sköter sig hyfsat. Passar således inte i Bloggen på det sättet.
Han har tjej, går i gymnasiet, spelar fotboll mm mm mm.
Problemen har till största delen kretsat kring skolan. Han har under ett års tid i princip bara blivit ett år äldre. Lat, skoltrött, halkat efter och funderat större delen av tiden på om han vill bli målare eller snickare.
Om en annan liten stackars morsa fick bestämma så är valet solklart. Snickare förstås. Han har kommit hem med så mycket fina pallar och bord........men........valet är inte mitt!

Jo.......och så har han ju kommit hem på fyllan ett par gånger också. Ett år kvar tills han får gå på puben så.......................!

Jo, han kom hem med en tatuering också. Gjord utan tillåtelse förstås. Ett fotbollslag tatuerat med stora snirkliga bokstäver på underarmen. HUR DJÄVLA LÄMPLIGT ÄR DET DÅ!
OCH VAD MYCKET STRYK HAN KOMMER ATT FÅ GENOM ÅREN.
Riktigt retobjekt med andra ord.

Jo......och så............!

Soffan, TV och sedan sova. Kvällen är utstakad.

Semesterfirare; NJUT!
Arbetare; JOBBA PÅ FÖR F´N INGET ÄR GRATIS!



Kommentarer
Postat av: SpyBar

Fyra dagar kvar till semestern...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback